web analytics

Gaslek verhelpen in Eindhoven

Ruikt u gas in het huis? Open dan alle ramen en deuren. Draai de hoofdgaskraan dicht en gebruik absoluut geen vuur. Geen sigaretten en kaarsen dus. Ook een vonkje van een lichtschakelaar, stopcontact, mobiel of deurbel kan al tot een explosie leiden.

Zoekt u een installatiebedrijf om uw gaslek snel te verhelpen in Eindhoven of omgeving? We staan voor u 24/7 klaar.

Bel: 040-298 8105.

In geval van spoed zijn we snel ter plekke in Eindhoven en omgeving. We vinden uw gaslek en repareren de lekkende gasleiding.

Heeft u een slimme meter gekregen?

Het grote aantal lekken komen nu aan het licht doordat Enexis op grote schaal de gasmeters vervangt door slimme meters. Voor plaatsing controleren ze de thuisinstallaties. Men noemt dit afpersen.  Een speciale apparaat wordt op uw gasleiding aangesloten, de druk verhoogd en vervolgens meet men de verlies. In geval van drukverlies is er sprake van gaslek in uw installatie, oftewel in uw gasleidingen. In geval van ernstige gaslek wordt uw gaskraan meteen afgesloten en gezegeld. U moet dan een installatiebedrijf bellen om uw gaslek te verhelpen (in Eindhoven). Onze installatiebedrijf kan u hierbij helpen. Wij vinden de oorzaak en repareren de installatie. Voor oplevering gaan we uw gasleiding afpersen om zeker te zijn van een perfecte installatie. Gaslek verhelpen in Eindhoven?

Bel onze installatiebedrijf: 040-298 8105.