web analytics

Lekkage

lekkende waterleiding reparerenEen lekkage komt altijd ongelegen en kan veel schade veroorzaken. Handel snel en schakel ons meteen in om uw schade te beperken. Bel 040-298 8105.

Of het nu een waterleiding lekkage, afvoer lekkage, wc lekkage of douche lekkage, we zijn altijd snel bij u. In geval van nood zijn we in Eindhoven meestal binnen drie kwartier ter plekke. Heeft u lekkage na kantooruren, in het weekend of op feestdagen? U kunt ons gerust bellen. Onze loodgieter staat 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat om u te helpen, dit betekent dat u ongeacht het tijdstip of de dag van de week altijd direct in contact kunt komen met onze lekkage specialist. Wij verhelpen het probleem snel en vakkundig, zodat u in korte tijd weer van een optimaal wooncomfort kunt genieten.

Onze werkgebied is Eindhoven en de wijde omgeving.

We zijn gecertificeerd, hebben meer dan 15 jaar ervaring en steken veel tijd en energie in de scholing van onze loodgieters en verwarmingsmonteurs. We zijn klantgericht, hebben veel kennis en zijn u graag van dienst in de regio Eindhoven.

Een lek in uw waterleiding, afvoer of douche kan immers grote gevolgen hebben voor uw meubels, tapijt of andere waardevolle inboedel in uw woning. Neem daarom direct contact op met Loodgieter Eindhoven om de lekkage in uw woning, kantoor of bedrijfspand te verhelpen.

Bel nu 040-298 8105.